焗红薯鸡肉

焗红薯鸡肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 红薯 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
    400 克
  • 椰子油
    2 茶匙
  • 马苏里拉奶酪
    250 克
    250 克 车达乳酪
  • 椰子油
    40 克
  • 红甜椒 ,切小片
    ½ 个
  • 洋葱 ,一切二
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 孜然粉
    1 - 2 克
  • 辣椒粉
    1 - 2 克
  • 去皮鸡胸肉排 ,切约3-4厘米块
    500 克
  • 2 - 3 克
  • 玉米粒罐头 ,沥干
    150 克
  • 黑豆,罐装 ,沥干
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 588 kcal / 2460.1 kJ
Πρωτεΐνη 48.3 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 43.4 g
Φυτικές ίνες 8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 875.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων