
Συσκευές & Αξεσουάρ
焗红薯鸡肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
红薯 ,去皮,切成能放入进料口的宽度400 克
-
椰子油2 茶匙
-
马苏里拉奶酪250 克
-
椰子油40 克
-
红甜椒 ,切小片½ 个
-
洋葱 ,一切二1 个
-
蒜头2 瓣
-
孜然粉1 - 2 克
-
辣椒粉1 - 2 克
-
去皮鸡胸肉排 ,切约3-4厘米块500 克
-
盐2 - 3 克
-
玉米粒罐头 ,沥干150 克
-
黑豆,罐装 ,沥干150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
588 kcal /
2460.1 kJ
Πρωτεΐνη
48.3 g
Λιπαρά
25.1 g
Υδατάνθρακες
43.4 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
875.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Συνταγές
Κίνα
Κίνα