Συσκευές & Αξεσουάρ
肉糜萝卜丝饼
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 片
Υλικά
-
白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
盐 腌制用2 茶匙
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切葱花2 支
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 煎制用适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 片
Νάτριο
318.8 mg
Πρωτεΐνη
6.4 g
Θερμίδες
602.4 kJ /
144 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
4.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Συνταγές
Κίνα
Κίνα