肉糜萝卜丝饼

肉糜萝卜丝饼

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 片

Υλικά

  • 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
    500 克
  • ,腌制用
    2 茶匙
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • ,切葱花
    2 支
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ,煎制用
    适量

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 144 kcal / 602.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 4.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 318.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων