Tost z jogurtem tahini i grzybami miso

Tost z jogurtem tahini i grzybami miso

4.5 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Jogurt tahini
  • miękkiego tofu pokrojonego na kawałki
    170 - 200 g
  • jogurtu naturalnego
    170 - 200 g
  • pasty tahini
    40 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ⅛ łyżeczki
  • czosnku, granulowanego
    ¼ łyżeczki
  • miodu
    1 łyżeczka
  • białego octu winnego
    1 łyżeczka
Grzyby miso
  • wody
    30 g
  • grzybów shiitake, świeżych pokrojonych w 5 mm plastry
    400 g
    400 g pieczarek, pokrojonych w 5 mm plastry
  • masła
    30 g
  • mirinu
    2 łyżeczki
    2 łyżeczki sherry, wytrawnego
  • sosu sojowego
    1 łyżeczka
  • indonezyjskiego słodkiego sosu sojowego (Kecap Manis) (patrz wskazówka)
    1 łyżeczka
  • pasty miso
    1 łyżka
  • pieprzu białego, mielonego
    1 szczypta
  • kromki chleba pełnoziarnistego lub na zakwasie (ok. 140 g)
    4

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 321.1 kcal / 1343.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.9 g
Λιπαρά 16.8 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 821.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων