
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bagt gulerods dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
600 g
Υλικά
-
gulerod i mindre stykker400 g
-
honning30 g
-
olivenolie30 g
-
appelsin skal og saft1
-
fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker1
-
kommenfrø½ tsk
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
sød paprika2 tsk
-
havsalt, flager1 - 1 ½ tsk
-
tahin60 g
-
græsk yoghurt80 g
-
vand100 g
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
1049 kcal /
4390 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
64 g
Υδατάνθρακες
110 g
Φυτικές ίνες
25 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
2778 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dips II
34 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία
Apple cider dressing
Καμία βαθμολογία
Caramelliseret balsamico reduktion
Καμία βαθμολογία
Yoghurt dressing
Καμία βαθμολογία
Karrydressing med appelsin
Καμία βαθμολογία