 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
油豆腐粉丝汤
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水1400 克
- 
          油豆腐 切小块100 克
- 
          高汤块(每块溶于0.5升水)2 块
- 
          姜 切丝10 克
- 
          料酒1 汤匙
- 
          粉丝 放冷水中泡软沥干(泡水后约400克)200 克
- 
          葱 切细末3 支
- 
          胡椒粉½ 茶匙
- 
          麻油1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1106 kJ  / 
                        264 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        48 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        饗食弄堂
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    