
Συσκευές & Αξεσουάρ
油豆腐粉丝汤
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1400 克
-
油豆腐 切小块100 克
-
高汤块(每块溶于0.5升水)2 块
-
姜 切丝10 克
-
料酒1 汤匙
-
粉丝 放冷水中泡软沥干(泡水后约400克)200 克
-
葱 切细末3 支
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
264 kcal /
1106 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

饗食弄堂
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα