
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and Cannellini Bean Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)30 g
-
boiling water300 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter diced60 g
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
liquid vegetable stock (see tip)400 g
-
fresh sage leaves2
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
262.2 kcal /
1097.2 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
12.7 g
Υδατάνθρακες
29.4 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Νάτριο
464.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Sausage and Orzo Soup
35 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Spring Vegetable Soup
35 λεπτ.
Creamy tomato soup
30 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 λεπτ.