Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Ricotta Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21.3 g
Θερμίδες
1632 kJ /
390 kcal
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
A Taste of the Med
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Special Un-Fried Rice
45 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2ωρ. 30 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Crab & Prawn Linguine
25 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Japanese Ramen Noodle Soup
1ωρ. 40 λεπτ.