
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Ricotta Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
390 kcal /
1632 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of the Med
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 h
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 h
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 h 15 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Linguine with Bacon and Prawns
No ratings
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
No ratings
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
No ratings
Spaghetti Bloody Brain
No ratings
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
No ratings