
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Ricotta Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
390 kcal /
1632 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of the Med
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna Pasta
30 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Spring Vegetable Penne
45 λεπτ.
Seafood Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.