Pikle z łodyg jarmużu

Pikle z łodyg jarmużu

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
1 słoik

Υλικά

Marynata
  • 1000 g wody
  • 300 g octu spirytusowego 10%
  • 100 g cukru
  • 30 g soli
  • 300 - 400 g jarmużu tylko łodygi, pokrojone na 3-4 cm kawałki
  • 20 g cebuli pokrojonej w pióra
  • 10 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w plastry
Pikle
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka białej gorczycy
  • ½ łyżeczki kolendry, świeżej
  • 2 ziarna ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe, suszone
  • 10 ziaren pieprzu czarnego

Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 664.9 kcal / 2782 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 141.7 g
Φυτικές ίνες 15.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 11814.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων