Focaccia de romero y jitomate deshidratado

Focaccia de romero y jitomate deshidratado

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • 240 g de agua
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para untar
  • 20 g de levadura prensada fresca
    2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • 400 g de harina de trigo
  • 1 ½ cucharadita de sal gruesa y un poco más
  • 150 g de jitomate deshidratado en aceite cortado en tiras
  • 1 cucharada de romero fresco sólo las hojas
  • 70 g de aceitunas negras deshuesadas

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Νάτριο 0 mg
Πρωτεΐνη 6 g
Θερμίδες 1222 kJ / 291 kcal
Λιπαρά 7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων