Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
12 portions
Υλικά
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
112.3 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
33.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24h 20min
Gin and lime pie
3h 10min
Tiramisu
5h 20min
Sabayon
15min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Pavlova
6h
Hot chocolate on a stick
1h 20min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min