Omlet austriacki z sosem truskawkowym

Omlet austriacki z sosem truskawkowym

4.4 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

Omlet austriacki
  • rodzynek sułtanek
    50 g
  • rumu
    6 łyżek
  • crème fraîche, min. 30% tłuszczu (patrz wskazówka)
    200 g
    200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
  • laski wanilii
    2
  • jajek
    8
  • cukru plus dodatkowa ilość do posypania
    150 - 200 g
  • winianu potasu (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ łyżeczki
  • soli
    1 szczypta
  • masło do natłuszczenia
  • mąki pszennej tortowej
    4 łyżki
Sos truskawkowy
  • truskawek, świeżych przekrojonych na pół
    500 g
  • soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
    25 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    10 g
  • cukru
    25 g
  • cukier puder do oprószenia

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 396.7 kcal / 1659.9 kJ
Πρωτεΐνη 10.1 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 133.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων