Pain brioché sans gluten

Pain brioché sans gluten

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 tranches

Υλικά

Pré-fermentation
  • de lait
    180 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
  • de farine de sarrasin maison ou certifiée sans gluten
    20 g
  • de beurre mou et un peu pour le moule
    100 g
  • œufs
    3
  • de mélange de farine pour pain sans gluten et un peu pour le plan de travail
    380 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de cosse de psyllium en poudre
    2 c. à soupe
Finitions
  • œuf battu
    1

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 256.1 kcal / 1071.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 37.2 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 402.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων