Pains au lait façon "tangzhong"

Pains au lait façon "tangzhong"

4.4 146 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
14 portions

Υλικά

Le tangzhong (à faire la veille)
  • 25 g de farine de blé type 55
  • 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
  • 1 œuf
  • 125 g de lait et un peu pour la dorure
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 50 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de lait en poudre
  • 30 g de beurre doux ramolli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 140 kcal / 595 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 23.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων