Beetroot, Parmesan and cashew dip

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 239 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
490 g

Υλικά

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • roasted salted cashew nuts
    150 g
  • canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
    450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing
    1

Διατροφή ανά 50 g

Θερμίδες 153 kcal / 641.9 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 294.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων