
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Parmesan and cashew dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
490 g
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
roasted salted cashew nuts150 g
-
canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing1
Διατροφή ανά 50 g
Θερμίδες
153 kcal /
641.9 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
294.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.
Wasabi mayonnaise
10 λεπτ.
Earl Grey and whisky glaze
1ωρ.
Lime glaze
40 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.