
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki deli chicken
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chicken
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)2
-
fresh ginger cut into pieces20 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces500 g
Teriyaki sauce
-
fresh ginger15 g
-
garlic clove1
-
water250 g
-
mirin50 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
gluten free soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
gluten free cornflour3 tsp
-
sesame seeds toasted1 tbsp
-
nigella seeds1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
256.4 kcal /
1072.6 kJ
Πρωτεΐνη
20.9 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
1498.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Honeycomb butter
10 Min
Citrus salt
35 Min
Spicy Cajun rub
5 Min
Chilli oil
25 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min