
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torcik lodowy Gemma z jagodami i mascarpone
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 31ωρ.
10 porcji
Υλικά
Lody mascarpone
-
500 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego schłodzonego
-
400 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
Lody jagodowe
-
150 g jagód, mrożonych
-
20 g cukru pudru
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
30 g bez grubo pokruszonych (patrz wskazówka)
-
jadalny zamsz w sprayu (προαιρετικό πεδίο) biały, do dekoracji
-
jagody, liofilizowane (προαιρετικό πεδίο) do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
194 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
1672.4 kJ /
399.7 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
20.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

LODY I DESERY LODOWE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCytrynowe tiramisu z owocami jagodowymi
45 λεπτ.
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 λεπτ.
Lody jogurtowo-jeżynowe na patyku
4ωρ. 40 λεπτ.
"Flan" na zimno z bananami i ciastkami korzennymi
4ωρ. 30 λεπτ.
Batoniki na dobre wyniki
3ωρ. 30 λεπτ.
Arbuz w czekoladzie na patyku
1ωρ.
Banany w czekoladzie
1ωρ.
Jeżynowa panna cotta
4ωρ. 10 λεπτ.
Pieczone jabłka z twarogiem
50 λεπτ.
Lody stracciatella
8ωρ. 15 λεπτ.
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1ωρ. 40 λεπτ.
Mleczne cukierki
2ωρ. 5 λεπτ.