Pão artesanal vegano e sem glúten

Pão artesanal vegano e sem glúten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
20 fatias

Υλικά

  • psyllium em flocos
    40 g
  • água
    650 g
  • arroz integral
    450 g
  • trigo sarraceno em grãos
    200 g
  • fermento biológico seco
    10 g
  • açúcar
    50 g
  • vinagre de maçã
    20 g
  • fécula de batata
    200 g
  • sal
    15 g

Διατροφή ανά 1 fatia

Θερμίδες 173.1 kcal / 724.2 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 38.2 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 295.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων