
Συσκευές & Αξεσουάρ
芦笋牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
新鲜欧芹2 枝
-
洋葱 ,一切二50 克
-
黄油20 克
-
橄榄油30 克
-
芦笋 ,切5-6厘米段500 克
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
牛肉块,去筋 ,切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分300 克
-
盐1 - 2 小撮
-
芝麻 ,装饰用25 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
234 kcal /
984 kJ
Πρωτεΐνη
16.5 g
Λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
53.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

简单烹饪
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα