
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583 kcal /
2439.4 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
100.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Νάτριο
1090.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
3ωρ. 10 λεπτ.
Simple Mixing Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Sourdough Pretzel Bread
7ωρ. 20 λεπτ.
Gluten Free Focaccia Bread
1ωρ.
Black Tahini Banana Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Maple Caramel Rolls
3ωρ. 40 λεπτ.
Maple Buttermilk Biscuits
25 λεπτ.
Pull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Pita Bread
2ωρ.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1ωρ. 40 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.