Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast

Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast

4.6 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • Olivenöl
    30 g
  • Paradeiser, reif geviertelt
    350 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    1 TL
  • Zucker (siehe Tipp, optional)
    5 - 10 g
  • Balsamico-Essig
    2 TL
  • Avocados reif, Fruchtfleisch in Stücken (ca. 2-4 Avocados, je nach Größe)
    400 g
  • Weißweinessig
    10 g
    10 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • Eier (Größe M) kalt
    4
  • Wasser
    1000 g
  • Schwarzbrot
    4 Scheiben
    4 Scheiben Toastbrot

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 418 kcal / 1751 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 1415 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων