苹果炒鸡肉

苹果炒鸡肉

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 橄榄油
    60 克
  • 洋葱 ,切约2厘米块
    170 克
  • 胡萝卜 ,切约1-2厘米片
    130 - 150 克
  • 西芹 ,切约0.5-1厘米片
    70 - 90 克
  • 黄油
    10 克
  • 苹果(任何品种) ,质地较硬的,去核,切约2厘米块
    200 克
  • 白砂糖
    35 克
  • 肉桂粉 (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ - ½ 茶匙
  • 蒜头
    2 瓣
  • 去骨去皮鸡大腿 ,切成约1.5x3-4厘米条,吸干水分
    500 克
    500 克 去皮鸡胸肉排, ,切成约1.5x3-4厘米条,吸干水分
  • 白葡萄酒
    125 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 辣椒酱
    10 克
  • 新鲜辣椒
    2 - 3 支
  • 2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 460 kcal / 1925 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 30.3 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.4 g
Νάτριο 544.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων