
Συσκευές & Αξεσουάρ
香梨炒牛肉
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄榄油40 克
-
蒜头4 瓣
-
牛腩块 ,切约2厘米块500 克
-
葱60 克
-
酱油膏60 克
-
麻油20 克
-
红糖20 克
-
红辣椒片½ 茶匙
-
干姜粉1 茶匙
-
韩式辣椒酱2 汤匙
-
梨 ,去皮,切约2厘米块125 克
-
新鲜欧芹 ,切碎,装饰用适量
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
474 kcal /
1984 kJ
Πρωτεΐνη
27.8 g
Λιπαρά
33.5 g
Υδατάνθρακες
14.8 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Νάτριο
1213.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

甜辣滋味
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα