腐竹牛肉煲

腐竹牛肉煲

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 47 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 牛里脊 ,切片
    300 克
  • 生抽
    30 克
  • 沙茶酱
    80 克
  • 蚝油
    20 克
  • 白砂糖 ,约½茶匙
    3 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 15 克
  • ,切块
    15 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 400 克
  • 腐竹 ,新鲜的
    250 克
  • 花生酱
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 香菜 ,切段
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 667.4 kcal / 2792.4 kJ
Πρωτεΐνη 53.3 g
Λιπαρά 46.9 g
Υδατάνθρακες 18.9 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.6 g
Νάτριο 1026.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων