
Συσκευές & Αξεσουάρ
腐竹牛肉煲
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 47 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛里脊 ,切片300 克
-
生抽30 克
-
沙茶酱80 克
-
蚝油20 克
-
白砂糖 ,约½茶匙3 克
-
玉米淀粉5 克
-
油15 克
-
姜 ,切块15 克
-
蒜头6 瓣
-
水400 克
-
腐竹 ,新鲜的250 克
-
花生酱20 克
-
白砂糖5 克
-
香菜 ,切段30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
667.4 kcal /
2792.4 kJ
Πρωτεΐνη
53.3 g
Λιπαρά
46.9 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Νάτριο
1026.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

暖心家常煲
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα