Τούρτα "Croquembouche" με σου γεμισμένα με κρέμα κάσταρντ πορτοκαλιού και μαύρη σοκολάτα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 μερίδες

Υλικά

Ζύμη για σου
  • νερό
    300 γρ.
  • βούτυρο σε κομμάτια
    160 γρ.
  • αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • ζάχαρη
    20 γρ.
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    240 γρ.
  • αβγά (περίπου 6 μέτρια αβγά)
    350 γρ.
Κρέμα κάσταρντ πορτοκαλιού
  • ζάχαρη
    140 γρ.
  • ξύσμα πορτοκαλιού (από περίπου 2 πορτοκάλια)
    2 κ.σ.
  • γάλα
    1000 γρ.
  • κορν φλάουρ
    100 γρ.
  • αβγά
    4
  • κρόκους αβγών
    4
  • εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
    2 κ.γλ.
Μαύρη σοκολάτα
  • μαύρη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια ή σταγόνες
    500 γρ.
Συναρμολόγηση
  • ζάχαρη άχνη
    50 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 487.9 kcal / 2041.2 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 47.5 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.5 g
Νάτριο 163 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων