Συσκευές & Αξεσουάρ
Φλαν με ραβέντι και βανίλια
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
-
βούτυρο για το βουτύρωμα
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις60 γρ.
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ)150 γρ.
-
γάλα200 γρ.
-
διπλή κρέμα γάλακτος (48% λιπαρά)200 γρ.
-
αβγά3
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
ραβέντι σε κομμάτια (2-3 εκ.)200 - 250 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
235.1 kcal /
983.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
27.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Εποχιακό
24 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤσουρέκι παραδοσιακό
2h 30min
Πασχαλινά cupcakes
1h
Αναρόπιτα τυλιχτή
2h 45min
Κέικ καρότου με καρύδια
1h 20min
Τσίζκεϊκ (στο φούρνο)
7h 20min
Πασχαλινά κουλουράκια
50min
Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας χωρίς γλουτένη
Pas d’évaluation
Σοκολατένια μπισκότα με chocolate chips
30min
Γλύκισμα πορτοκαλιού με γλάσο σοκολάτας
1h 30min
Τάρτα σοκολάτας με φράουλες
3h 45min
Κέικ μελομακάρονο
2h 20min
Παραδοσιακή πάστα φλώρα
1h 15min