Συσκευές & Αξεσουάρ
Μπισκότα χωρίς γλουτένη με ρυζάλευρο και σοκολάτα
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
20 κομμάτια
Υλικά
-
ρυζάλευρο250 γρ.
-
ζάχαρη70 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια100 γρ.
-
αβγό1
-
κομματάκια μαύρης σοκολάτας110 γρ.
-
μπέικιν πάουντερ½ κ.γλ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Νάτριο
36.7 mg
Πρωτεΐνη
1.5 g
Θερμίδες
550.9 kJ /
131.7 kcal
Λιπαρά
6.8 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
16.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix όπως ποτέ άλλοτε
209 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα

Μοναδικό
28 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚέικ μήλου
1hod.
Ρολά κανέλας ατμού XXL
50min.
Παραδοσιακή μηλόπιτα
3hod. 30min.
Κέικ λεμονιού
2hod.
Μπράουνις με μαύρη σοκολάτα
2hod. 15min.
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
24hod.
Απλό κέικ δαχτυλίδι (bundt cake)
1hod.
Κέικ με μήλα
50min.
Κέικ καρότου
1hod. 55min.
Καρυδόπιτα
50min.
Μίνι μάφινς με μήλο και κανέλα
30min.
Αναρόπιτα τυλιχτή
2hod. 45min.