Συσκευές & Αξεσουάρ
韩式炸鸡
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
腌制
-
蒜头2 瓣
-
姜 去皮,切小块10 克
-
面粉70 克
-
玉米淀粉20 克
-
泡打粉1 茶匙
-
盐2 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鸡翅膀 或鸡翅根1000 克
蘸酱
-
蒜头5 瓣
-
姜 去皮,切小块10 克
-
白砂糖40 克
-
米醋60 克
-
蜂蜜60 克
-
韩式辣椒酱30 - 50 克
-
番茄酱30 克
-
生抽15 克
-
芝麻油15 克
-
油 油炸用适量
-
芝麻 装饰用1 汤匙
-
葱 切葱花2 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
2118.4 mg
Πρωτεΐνη
48.6 g
Θερμίδες
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
50.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

世界
34 Συνταγές
Κίνα
Κίνα