Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Burnt mandarin custard
-
mandarins 3 unpeeled and cut into halves5
-
milk300 g
-
thickened cream150 g
-
cornflour10 g
-
egg yolks4
-
vanilla pod cut into halves, lengthways1
-
sugar plus an extra 3 tbsp60 g
-
water3 tbsp
-
orange liqueur2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
Saffron sponge
-
raw sugar80 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces100 g
-
eggs2
-
sour cream50 g
-
apricot jam30 g
-
saffron threads1 pinch
-
self-raising flour100 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water600 g
-
micro herbs to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
425.8 mg
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
2190.6 kJ /
523.6 kcal
Λιπαρά
30.7 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.8 g
Υδατάνθρακες
54.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Everyday - Winter 2025 sneak peek
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30ωρ.
Strawberry champagne cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Polish doughnuts
2ωρ. 30 λεπτ.
Brandy snaps
30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.