Muffin cheesecake ai mirtilli vegan

Muffin cheesecake ai mirtilli vegan

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Formaggio vegan
  • di anacardi al naturale
    150 g
  • di bevanda a base di mandorle
    90 g
  • di amido di mais (maizena)
    15 g
  • di zucchero
    70 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    ½ cucchiaino
Muffin
  • di semi di lino dorati
    30 g
  • di acqua calda (non bollente)
    2 cucchiai
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    10 g
  • di zucchero
    110 g
  • di margarina vegana
    90 g
  • di bevanda a base di mandorle
    100 g
  • di farina tipo 00
    230 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di lievito in polvere per dolci
    5 g
  • di bicarbonato di sodio
    5 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    10 g
  • di mirtilli freschi + q.b.
    150 g
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 277 kcal / 1159 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 37.3 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 205.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων