Empanadas Chilenas de vitela

Empanadas Chilenas de vitela

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

Recheio
  • cebola cortada em quartos
    400 g
  • óleo de girassol
    30 g
  • banha
    50 g
Massa
  • escalopes de vitela cortados em pedaços (1 cm aprox.)
    400 g
  • caldo de carne
    1 cubo de
  • colorau
    1 c. chá de
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de
  • pasta de chili (προαιρετικό πεδίο) vermelha
    2 c. chá de
  • banha
    100 g
  • água
    250 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha tipo 65
    500 g
Montagem e cozedura
  • ovos cozidos
    2
  • passas de uva
    48
  • azeitonas pretas
    12
  • ovo batido
    1

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidade

Νάτριο 160.6 mg
Πρωτεΐνη 14.1 g
Θερμίδες 1510.2 kJ / 361 kcal
Λιπαρά 17.9 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 35.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων