
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
fresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
418.5 kcal /
1750.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.6 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
58.6 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
751.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 h
Spaghetti Carbonara
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 h
Mixed Herbs Rice
35 min
Spanish Rice
35 min