
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
skinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
394.5 kcal /
1650.5 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
846.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArroz con leche (Rice Pudding)
3ωρ.
Squid and Shrimp Risotto
1ωρ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Καμία βαθμολογία
Spaghetti alla carbonara
30 λεπτ.
Pasta alla gricia
30 λεπτ.
Spaghettoni cacio e pepe
25 λεπτ.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Mushroom Fettuccini
40 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.