
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
skinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
394.5 kcal /
1650.5 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
846.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Mushroom Fettuccini
40 λεπτ.
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1ωρ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1ωρ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Mixed Herbs Rice
35 λεπτ.