Pasta Salad with Trout and Vegetables

Pasta Salad with Trout and Vegetables

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • water
    36 oz
  • white wine
    7 oz
  • freshly squeezed orange juice
    3 ½ oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • skinless trout fillets
    14 oz
    14 oz skinless salmon fillets
  • frozen green peas
    7 oz
  • fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
    8 ½ oz
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • capers rinsed
    1 oz
  • pitted black olives
    3 oz
  • cherry tomatoes quartered or halved
    13 oz
  • ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)
    1 pinch
  • lemon juice (προαιρετικό πεδίο)
    ½ oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 394.5 kcal / 1650.5 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 41.1 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 846.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων