
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)1 ½ oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.5 kcal /
1788.8 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
59.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Νάτριο
597.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Mixed Herbs Rice
35 Min
Spanish Rice
35 Min