
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water42 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)9 oz
-
large eggs2
-
carrots diced4 oz
-
zucchini diced10 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
tuna, canned in oil (weight includes oil), drained and flaked6 oz
-
black or green olives pitted, whole or chopped3 ½ oz
-
pickles (gherkins), cut into slices½ - 1 oz
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.6 kcal /
1788.9 kJ
Πρωτεΐνη
20.1 g
Λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
62.8 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
971.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArroz con leche (Rice Pudding)
3h
Squid and Shrimp Risotto
1h
Risotto with Parmesan cheese
30min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Ninguna valoración
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta alla gricia
30min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Mushroom Risotto (TM6)
40min