
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water42 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)9 oz
-
large eggs2
-
carrots diced4 oz
-
zucchini diced10 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
tuna, canned in oil (weight includes oil), drained and flaked6 oz
-
black or green olives pitted, whole or chopped3 ½ oz
-
pickles (gherkins), cut into slices½ - 1 oz
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.6 kcal /
1788.9 kJ
Πρωτεΐνη
20.1 g
Λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
62.8 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
971.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Mushroom Fettuccini
40 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1ωρ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Mixed Herbs Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.