Massa de pizza napoletana

Massa de pizza napoletana

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
3 porções

Υλικά

  • farinha de trigo 00
    500 g
  • água gelada
    250 g
  • cubos de gelo
    60 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    15 g
  • sal
    12 g
  • fermento biológico seco
    2 g
    6 g fermento biológico fresco

Διατροφή ανά 3 porções

Θερμίδες 1959.1 kcal / 8196.9 kJ
Πρωτεΐνη 52.3 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 382.3 g
Φυτικές ίνες 14 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.3 g
Νάτριο 4674.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων