
Συσκευές & Αξεσουάρ
Massa de pizza napoletana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
3 porções
Υλικά
-
farinha de trigo 00500 g
-
água gelada250 g
-
cubos de gelo60 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar15 g
-
sal12 g
-
fermento biológico seco2 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 3 porções
Νάτριο
4674.7 mg
Πρωτεΐνη
52.3 g
Θερμίδες
8196.9 kJ /
1959.1 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
382.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Noite de pizza
6 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBola rápida de carne
55 λεπτ.
Piza Margarita
2ωρ. 10 λεπτ.
Piza a metro
1ωρ. 10 λεπτ.
Crepes de frango com milho
1ωρ. 15 λεπτ.
Piza de atum
1ωρ. 30 λεπτ.
Piza caprese sem glúten
1ωρ. 25 λεπτ.
Focaccia de sardinha
1ωρ. 20 λεπτ.
Piza afrodisíaca
1ωρ.
Croquetes de alheira e ervilhas
5ωρ.
Piza fresca com pesto de pistácio
40 λεπτ.
Piza bolonhesa
1ωρ. 45 λεπτ.
Calzone
1ωρ. 55 λεπτ.