Porridge con pomodorini e basilico

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 150 g di fiocchi di avena senza glutine
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di burro
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 4 - 5 mozzarelline ciliegine (75 g circa)
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate spezzettate

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 223.2 kcal / 934 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 122 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων