Pangiallo

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 fette

Υλικά

Impasto
  • di nocciole pelate
    75 g
  • di mandorle pelate
    75 g
  • di gherigli di noci
    75 g
  • di pinoli sgusciati
    35 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • arancia la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di miele
    150 g
  • di scorza di arancia candita a cubetti
    50 g
  • di cedro candito a cubetti
    50 g
  • di uvetta ammollata in acqua tiepida e strizzata
    60 g
  • di cannella in polvere
    1 - 2 pizzichi
  • di semi di finocchio (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    75 g
  • olio di semi di arachide q.b.
Glassa
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di olio di semi di girasole
    20 g
  • di acqua
    35 g
  • di zafferano in polvere (0.50 g)
    2 bustine

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 258.6 kcal / 1082 kJ
Πρωτεΐνη 4.7 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 30.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 9.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων