Pangiallo

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 fette

Υλικά

Impasto
  • 75 g di nocciole pelate
  • 75 g di mandorle pelate
  • 75 g di gherigli di noci
  • 35 g di pinoli sgusciati
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • ½ arancia la scorza (senza la parte bianca)
  • 150 g di miele
  • 50 g di scorza di arancia candita a cubetti
  • 50 g di cedro candito a cubetti
  • 60 g di uvetta ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
  • 1 pizzico di semi di finocchio (προαιρετικό πεδίο)
  • 75 g di farina tipo 00
  • olio di semi di arachide q.b.
Glassa
  • 20 g di farina tipo 00
  • 20 g di olio di semi di girasole
  • 35 g di acqua
  • 2 bustine di zafferano in polvere (0.50 g)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 258.6 kcal / 1082 kJ
Πρωτεΐνη 4.7 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 30.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 9.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων