
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces7 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
397.4 mg
Πρωτεΐνη
2.1 g
Θερμίδες
1179.9 kJ /
282 kcal
Λιπαρά
29.2 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuacamole
5 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 λεπτ.
Spicy Cheese Dip
Καμία βαθμολογία
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
Hummus
10 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Καμία βαθμολογία
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Egg-Free Mayonnaise
10 λεπτ.
Cream Cheese Spread with Radishes
5 λεπτ.
Yogurt Dressing
5 λεπτ.