Pasta risottata con calabaza, scarmoza y pecorino

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 70 g de scamorza ahumado cortado en trozos (2 cm)
  • 70 g de queso pecorino cortado en trozos (2 cm)
  • 80 g de cebolla por la mitad
  • 60 g de apio cortado en trozos
  • 60 g de zanahoria cortado en trozos
  • 40 g de aceite vegetal
  • 270 g calabaza kuri roja cortado en trozos (3 cm)
  • 1000 g agua
  • 2 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 1 cdita canela en polvo
  • 1 cdita pimienta blanca molida
  • 300 g de pasta tipo Tagliatelle, Spaghetti o Linguine

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porciones

Νάτριο 1662.4 mg
Πρωτεΐνη 80.8 g
Θερμίδες 8947.1 kJ / 2138.4 kcal
Λιπαρά 81.2 g
Φυτικές ίνες 19.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 275.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων