Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water, boiling to soak510 g
-
rice, brown "low GI" (see Tip)255 g
-
water, warm to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced100 g
-
fresh brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
black pepper, ground to season, to taste
-
lemon juice to serve1 teaspoon
-
pecorino grated60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
249.4 mg
Πρωτεΐνη
12.9 g
Θερμίδες
1661.8 kJ /
397.2 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
66.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Recipes for Diabetics - CA
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Keine Bewertungen