Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portion

Υλικά

  • paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)
    200 g
  • garam masala
    4 tsp
  • cumin, ground
    2 tsp
  • rice, brown "low GI" (see Tip)
    140 g
  • water
    995 g
  • zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)
    85 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • onion cut into halves
    140 g
  • ginger, fresh peeled and sliced
    1 inch
  • garlic clove
    2
  • chilli, green, long trimmed
    ½
  • cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées
    1 bunch
  • baby spinach, fresh
    200 g
  • chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained
    395 g
  • plain yogurt high protein (see Tip)
    100 g
  • chilli, green, long thinly sliced, to garnish
    ½
  • lemon cut into wedges

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 449.1 kcal / 1879.2 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 68.4 g
Φυτικές ίνες 15.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 475 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων