Tacos de pescado crocante con salsa escarola

Tacos de pescado crocante con salsa escarola

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Batido y apanado
  • huevos
    2
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta
    1 pellizco
  • de ají de color o paprika
    ½ cucharadita
  • diente de ajo (opcional)
    ½
  • de hojas de cilantro fresco
    5 g
  • de pescado blanco (reineta o similar), en trozos
    300 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de jugo de limón recién exprimido
    20 g
  • de harina
    100 g
  • de pan rallado o panko
    150 g
Salsa
  • de agua
    1000 g
  • de lechuga escarola
    100 g
  • de zanahoria
    60 g
  • de mayonesa (idealmente casera)
    100 g
  • de ketchup
    25 g
  • de mostaza de grano
    10 g
  • de salsa inglesa
    15 g
  • de vinagre de arroz
    10 g
  • de jugo de limón
    10 g
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pimienta
    1 pellizco
Tacos
  • de aceite para freir
    600 g
  • tortillas de trigo
    8
  • de repollo morado, picado
    200 g
  • cilantro molido a gusto
  • limón a gusto

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 1094.7 kcal / 4580 kJ
Πρωτεΐνη 17.9 g
Λιπαρά 92 g
Υδατάνθρακες 51.9 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 931.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων