Gebraden varkensvlees met rijst en paprika

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portie

Υλικά

  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • witte wijn
    60 g
  • olijfolie
    20 g
  • ui in stukjes (2-3 cm)
    75 g
  • teentje knoflook
    ½ - 1
  • rode paprika in stukjes (2-3 cm)
    40 g
  • groene paprika in stukjes (2-3 cm)
    40 g
  • paprikapoeder
    ½ - 1 volle theelepel
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
  • witte kortkorrelige rijst
    150 g
  • water
    200 g
  • zout
    ½ tl

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 741 kcal / 3102 kJ
Πρωτεΐνη 30.6 g
Λιπαρά 34.9 g
Υδατάνθρακες 68.5 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1442.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων