Συσκευές & Αξεσουάρ
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portie
Υλικά
Groene mojo
-
teentjes knoflook2
-
koriander, vers alleen bladeren20 takjes
-
zout1 tl
-
olijfolie150 g
-
azijn15 g
Geroosterde inktvis
-
water (zie tip)1300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
ui (heelhuids)50 g
-
inktvis ontdooid (zie tip)800 - 1200 g
-
gnocchi500 g
-
gele paprika in reepjes gesneden (1 cm)200 g
-
rode paprika in reepjes gesneden (1 cm)300 g
-
korianderblad, vers voor garnering
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
847 kcal /
3546 kJ
Πρωτεΐνη
42.2 g
Λιπαρά
50.2 g
Υδατάνθρακες
59.3 g
Φυτικές ίνες
10.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
1363.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1ωρ.