Συσκευές & Αξεσουάρ
Bietencarpaccio met Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portie
Υλικά
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (προαιρετικό πεδίο)2 el
-
pecannoten (προαιρετικό πεδίο) gehakt2 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
24.7 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
436.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKleine aspergeflans
55 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Καμία βαθμολογία
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Καμία βαθμολογία
Hartige taartjes met broccoli en spek
Καμία βαθμολογία
Russische salade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία