Bietencarpaccio met Burrata

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portie

Υλικά

  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • basilicum, gedroogd
    5 tl
  • zout naar smaak
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
    ¼ tl
Bieten
  • rauwe babybiet bijgesneden
    800 g
  • water
    1100 g
  • rucola
    120 g
  • burrata in stukken gescheurd
    250 g
  • granaatappelpitten (προαιρετικό πεδίο)
    2 el
  • pecannoten (προαιρετικό πεδίο) gehakt
    2 el

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 303.9 kcal / 1271.4 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 24.7 g
Υδατάνθρακες 12.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 436.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων