Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portie

Υλικά

  • selderij bladeren
    40 g
  • venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • korianderzaad
    1 theelepel
  • graanmosterd
    1 eetlepel
  • olijfolie
    50 g
  • citroensap, vers geperst
    30 g
  • zout plus extra voor kruiden
    2 - 3 snuifje
  • zwarte peper, gemalen
    2 - 3 snuifjes
  • selderstengels in stukken gesneden
    100 g
  • venkelknollen in stukken gesneden
    100 g
  • zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)
    3
  • water
    500 g
  • gedroogde laurierbladeren
    2
  • aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)
    1000 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 305.5 kcal / 1278.2 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 155.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων