Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portie
Υλικά
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
305.5 kcal /
1278.2 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
32.8 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
155.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
Καμία βαθμολογία
Vislasagne met courgette
1ωρ.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1ωρ. 5 λεπτ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία