Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
494.3 kcal /
2068.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
77.8 g
Φυτικές ίνες
8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
58.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining
30 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6 Std. 30 Min
Mango and turmeric sorbet
10 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Carrot halwa
1 Std. 5 Min
Lemon coconut bliss balls
40 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Koeksisters
1 Std.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.