Panini di San Gallo

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Lievitino (giorno 1)
  • di acqua tiepida
    100 g
  • di lievito di birra fresco (circa 1/20 di cubo)
    1 g
  • di farina di farro bianca
    100 g
Impasto e cottura (giorno 2)
  • di farina di farro bianca
    500 g
  • di acqua tiepidoae un po' di più per spalmarlo
    300 g
  • di lievito di birra fresco (circa 10 g)
    ¼ di cubetto
    ½ bustina di lievito di birra disidratato, (circa 3,5 g)
  • di sale
    15 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 285 kcal / 1192 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων