Pizza napolitaine

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
2 portions

Υλικά

  • d'eau
    450 g
  • de levure fraîche
    3 g
  • de farine à pâtisserie et un peu pour le plan de travail
    360 g
    360 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
  • de sel
    8 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de tomates concassées en conserve
    200 - 220 g
  • de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
    200 g
  • d'huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 982.3 kcal / 4109.9 kJ
Πρωτεΐνη 42.4 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 145.3 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.6 g
Νάτριο 2196.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων