Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au chocolat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 portions
Υλικά
-
œufs séparés5
-
de sel1 pincée
-
de crème entière, froide250 - 300 g
-
de chocolat noir extrafin 50% de cacao en morceaux (2 cm)250 g
-
de beurre mou, en morceaux (3 cm)80 g
-
de sucre vanillé, maison40 g
-
baies fraîches variées (προαιρετικό πεδίο) pour garnir
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
449.3 kcal /
1879.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
37.7 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.9 g
Νάτριο
96.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cuisiner comme jamais.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνProfiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Citron givré
12ωρ.
Mousse au chocolat
3ωρ. 20 λεπτ.
Cake imbibé au citron
1ωρ. 30 λεπτ.
Mousse au Toblerone®
3ωρ. 10 λεπτ.
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4ωρ. 35 λεπτ.
Cheesecake New York
6ωρ. 30 λεπτ.
Crème au chocolat
3ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon
15 λεπτ.
Cœurs meringués
2ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sorbet citron
8ωρ. 30 λεπτ.